Prediation® inzetten voor jouw organisatie

We hebben uitdagingen gedefinieerd binnen jouw organisatie. Samen gingen we brainstormen. Toen hebben we gekeken naar mogelijke oplossingen. En nu? 

Prediation® kan je op verschillende samenwerkingsvormen inzetten.

De aanpak bij Prediation® is dat iedereen goed wordt geïnformeerd over alle (keuze)mogelijkheden, consequenties en scenario’s. Vanuit goede informatie en eventueel aanvullende advisering van een Prediation® Expert kan je een rationele keuze maken. Dan ben je namelijk in staat om vanuit het overzicht van de informatie, belangen en prioriteiten af te wegen. Dat kan bijvoorbeeld in de volgende gevallen:

In gesprek icon

Vitaal Samenwerken: teamsessies tot teamcontract

Hoe borgen we vitaal samenwerken? In 9 sessies met twee Prediation® Experts hebben we vitaal werken besproken en de uitdagingen die bij ons werk horen. Daarna hebben we een Teamboek gemaakt waar onze samenwerkingsafspraken voor vitaal samenwerken met het team vastgesteld zijn. Zo kunnen we hier altijd naar teruggrijpen en ook voor nieuwe medewerkers biedt dit direct een guideline.

- KPMG

Droomcontract icon

Partnerships vastleggen: een samenwerkingscontract maken voor ondernemers

Als ondernemer wil ik gaan samenwerken met vier potentiële partners die allen hun expertise aanbieden op ons platform. Ik wil wel zeker stellen dat we vanuit dezelfde visie werken. Daarom kies ik voor Prediation® begeleiding zodat de onafhankelijke expert de gesprekken leidt die tot de samenwerkings-overeenkomst gaan leiden. 

Contract op maat icon

Conscious Contract als nieuw Arbeidscontract

Als werkgever zijnde wil ik afstappen van het stoffige arbeidscontract. Met Prediation® expert ben ik met mijn nieuwe medewerker in gesprek gegaan om een zogenaamd "Conscious Contract" als "Onepager" op te zetten: het psychologisch contract onderliggend aan onze samenwerking. Zo weet ik zeker dat we - ook al wordt het eens moeilijk - een goede relationele basis hebben. Die ook makkelijk bijgesteld kan worden als situaties veranderen.  In drie sessies hebben we een goed uitgangspunt neergelegd. 

- Werkgever in de vastgoedsector

Experiment icon-2

25% Pilotkorting op Prediation® traject voor eventbezoekers

Voor aanwezigen op het Voorkans event geldt een mooie korting: Normaal gesproken is een Prediation® begeleidingssessie met twee experts  € 1.250,-. Nu bieden we deze aan voor 937. Een klein teamtraject (korting geldt op maximaal vier sessies) komt daarmee op 3748. 

Iets voor jouw organisatie? 
Wat is Prediation?

Bij Prediation® combineert de gespreksleider gesprekstechnieken van mediation met adviesvaardigheden om een solide basis te leggen tussen samenwerkende partijen.

Het richt zich op het bevorderen van relaties, begrip voor elkaars belangen en het bereiken van win-winsituaties. Prediation® is geschikt voor langdurige samenwerkingsverbanden met relationele, zakelijke en juridische aspecten.

Informed consent zorgt ervoor dat partijen bewuste keuzes maken op basis van uitgebreide discussies over scenario's en consequenties. Deze aanpak stimuleert individuen om verantwoordelijkheid te nemen en zich aan te passen aan veranderende omstandigheden, wat leidt tot effectieve samenwerking.

De Prediation® Expert is hierbij de onafhankelijke gespreksleider.

 

Een Prediation® Expert inschakelen

Hoe gaat dat in zijn werk?

1
Jouw uitdaging
We bespreken met elkaar welke uitdaging er ligt. Gaat het om het team? Een 1-1 samenwerking? We brengen in kaart welk doel er bereikt dient te worden. Wanneer is de Prediation® geslaagd?
2
De sessie(s)

We gaan in gesprek met de deelnemer(s). Met behulp van diverse gesprekstechnieken komen we tot de kern. 

3
Het contract
We leggen de uiteindelijke afspraken, belangen en scenario's vast in een toekomst- en relatiebestendig contract waarmee de samenwerking optimaal vorm krijgt!

Magneteers: helpt jouw organisatiegroei leuker te maken.

Voorkans logo

Magneteers is gecertificeerd Prediation Expert.

Download a Free Trial Today