8 juni aanstaande organiseren we samen met Voorkans weer het jaarlijkse live event Het Nieuwe Samenwerken. Dit jaar is het thema:

De Arbeidsrelatie van de Toekomst’.

We zullen deze middag met elkaar aan de slag gaan met de huidige uitdagingen op de arbeidsmarkt, de Prediation® principes gaan toepassen aan de ronde tafels én met elkaar het recept smeden voor stevige samenwerkingsrelaties in de toekomst. Want er staat best wel wat onder druk.

Het enige wat we zeker weten is dat er veel zal blijven veranderen, dus hoe kunnen we zo goed mogelijk voorbereid zijn op al die verandering? Is ons werk momenteel wellicht gewoon kapot gemaakt door alle druk, drukte, digitalisering? Moet alles überhaupt zo drastisch anders of spelen hier andere dingen mee nu?

Vanuit de expertise, ervaringen en kennis van de sprekers dit event, krijg je een volledig inkijkje in de huidige arbeidsmarkt, de nieuwste ontwikkeling en uiteraard het Prediation® gedachtegoed. We starten vanaf 13.00 uur!

We nemen je in hoog tempo mee door een fantastisch, inspirerend programma. Uiteraard volgt hierna een concrete, inhoudelijke afsluiting waarin alles samen zal komen én sluiten we het met elkaar af met een feestelijke borrel.

Het vindt dit jaar plaats in Madurodam! Uiteraard regelen wij ook jouw toegang tot het park, mocht je van tevoren nog even een nostalgische wandeling hier doorheen willen maken.

Kortom, dit wil je niet missen! Er komt een ontzettend mooi netwerk samen hier, op een top locatie, er wordt gigantisch veel kennis en inspiratie gedeeld én je wordt ondergedompeld in de nieuwste thema's rondom samenwerkingen in de nieuwe wereld.

Vanuit Magneteers en Kat-Haros hebben wij een tafel gereserveerd voor onze genodigden. Interesse om ook aan te sluiten? Laat gerust je contactgegevens achter.
Bekijk de sprekers zoals Hans Biesheuvel, Steffy Roos du Maine en Martijn Aslander en Iris Gundel:  https://voorkans.nl/voorkans-event-het-nieuwe-samenwerken/ 

Hartelijke groet,

Tags:
Voorkans
Laura van Leeuwen - Zijlstra
Post by Laura van Leeuwen - Zijlstra
mei 4, 2023